17 Eylül 2013 Salı

Oyuncak Yorumu- Angry Birds Kutu Oyunu


Ben çocukken babam işi gereği senede 3-4 defa yurtdışına iş seyahatine giderdi. Bense babam gidiyor diye üzüleceğime, bazen sevinirdim bile. Çünkü bir sürü hediye ve çikolata ile geri dönerdi. İşte bu yüzden, biz de eşimle böyle bir gelenek başlattık. İkimiz de seyahate gittiğimizde Tuğra'ya oyuncak alarak geri dönüyoruz.
 
Yanlız bazen gidilen yer, oyuncak almaya müsait olmayabiliyor. Ya Türkiye'den pahalı oluyor, ya toplantı aralarında alışverişe vakit kalmıyor. İşte o zaman da hileye başvuruyoruz. Türkiye'den oyuncağı alıp, iş toplantısından getirmiş gibi yapıyoruz. O kadar da olsun ama değil mi? Hem sonuç önemli. Oyuncak alındı mı? Alındı.
 
Bu sefer Serdar'ın gittiği yer Libya olunca, haliyle yine aynı yönteme başvurmak zorunda kaldık. Tuğra'nın yanında oyuncağı alamayacağıma göre, yine www.toyzzshop.com a başvurduk. Tuğra'nın uzun zamandır görüp de istediği Angry Birds kutu oyununu aldık.
 
Bu oyun için telefonda oynadığımız angry birds oyununun hayata gelmiş hali diyebiliriz. İçinden çıkan kartlara göre plastikten yapılmış sutünları dizip, sapanla domuzcukları devirmeye çalışıyorsunuz. Bu iş 4 yaşındaki bir çocuk için kolay olmadığı gibi bir yetişkin için de kolay olmayabiliyor. Ama zamanla hem sapanın uzaklığını hem de gerginliğini ayarlamayı öğreniyorsunuz. Bence ailenin tüm bireyleri tarafından oynanabilen uzun soluklu bir oyuncak. Zaten oyun Toyzzshop'un internet sitesinde hobi/yetişkin oyunları alt kategorisinde yer alıyor.

 
Angry Birds'ün diğer oyuncaklarına ise karakterler kategorisinde angry birds'ü seçerek ulaşabilirsiniz.
 

6 yorum:

  1. Angry Birds çocuklar tarafından gerçekten çok seviliyor :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle. Biz de sevdiğimiz için beraber oynaması çok zevkli oluyor.

    YanıtlaSil
  3. Angry birds telefonlarda biliyordum ancak bu şekilde oyuncağını görmemiştim. Gerçi çok fazla alış veriş merkezide gezdiğim söylenemez ondan olsa gerek diye düşünüyorum. En yakın zamanda yeğenime alıcam ama daha çok küçük :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeğeniniz büyüyene kadar siz oynayabilirsiniz. Bazen Tuğra ile oynarken kendimizi fazla kaptırabiliyoruz :)

      Sil
  4. Merhaba angry birds oyuncağı satılık mı son fiyat nedir

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederiz vazgeçtik

    YanıtlaSil