4 Eylül 2015 Cuma

Oyuncak Yorumu: Lego Chima Sir Fangar's Saber Tooth Walker

Canım oğlum Tuğra'nın geçtiğimiz haftalarda 6. yaş gününü kutladık. Zaman geçip Tuğra büyürken, ailemiz kardeşi Nehirin aramıza katılması ile genişlemişken bir yandan paniğe kapılmıyor değilim. Tutamıyorum sanki zamanı. Sanki doyamıyorum her anlarına gibi geliyor. Öte yandan her yaş yeni güzellikleri beraberinde getiriyor. Her geçen gün büyüyen oğlum ile daha çok muhabbet ediyor, satranç gibi daha komplike oyunları oynuyoruz. 

Dolayısıyla beraber vakit geçirmemize aracı olan oyuncaklar da giderek karakter değiştiriyor. Son doğum gününde Tuğra yine favori oyuncağımız Lego'yu tercih etti. Lego ama lego diyip geçmeyelim. Lego duplodan lego city ve creative'e terfi etmiş ve bu çeşitleri denemiştik. Şimdi ise Lego Chima istedi özel olarak. Biz de toyzzshop'un geniş lego koleksiyonundan beraber seçtik Tuğra'nın doğum günü hediyesini.

Esasen 8-14 yaş için tasarlanmış olan bir çeşidini almış olmamıza rağmen Tuğra kendi başına yaparken çok da sorun yaşamadı. Arada yardım etmem gerekti elbet, bu da bizim paylaşım yapmamıza imkan verdi. Ve ortaya resimde gördüğünüz oyuncak ortaya çıktı. Tuğra ortaya çıkan oyuncağa hayran kaldı o ayrı. Ama ben lego dehasına ve karakterlerine ayrı bir hayran kaldım. Sonuç olarak 32 yaşındaki bana da hitap etti bu oyuncağın yapım aşaması.






Yeni nesil legoların temel özelliği,(özellikle Chima, Bionicle, Ninjago ve Starwars altında üretilenlerin) her oyuncağın bir hikayesinin de olması. Bizim aldığımız oyuncağın da bir hikayesi var. Yandaki arkadaşlar da hikayenin baş kahramanları. Şimdiden diğer çeşitleri almak için can atıyoruz.

Aşağıda verdiğim linkten hem oyuncağı sipariş edebilir hem de ürün videosuna ulaşabilirsiniz.


http://www.toyzzshop.com/oyuncak-yapim-oyuncaklari/lego-lego-chima-sir-fangars-saber-tooth-walker/40dac74e86cb7b8276c69e3fb37c45a5/ 

Toyzzshop'un geniş Lego çeşitleri için ise bu linki kullanabilirsiniz.
 http://www.toyzzshop.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxmi%3A3757

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder