20 Mayıs 2011 Cuma

Ben ben hep ben!

Tugrisko her gecen gun buyuyor. Buyudukce de degisiyor. 2 gundur bir haller oldu kendisine. Bir tutturma, bir memnuniyetsizlik, bir sinir. Bir de dilinden dusmeyen cumle "Ben yapicam, ben acicam, ben cikicam" vs..Ben artik buyudum demeye calisiyor, kendini ispat etmeye calisiyor kucuk adam. Iki yas sendromuna dogru da uygun adim mars mars ilerliyoruz.

 Simdilik sakinim, bu donemi bekliyorduk zaten merakla. Cok merak etmesek iyiymis tabii :) Boyle durumlarda once sinirleniyorum, sonra kendimi sakinlestiriyorum, sinirlensem, kizsam ben de inatlassam, bir sonuc getirecek mi? Hayir, ustelik Tugra daha da cok direnecek. Dikkatini dagitmaya calisiyorum, sevdigi birseyler veriyorum eline vs. Tabii bendeki bosalmayan sinir sonra baska bir yere bosalmaz umarim :) Zaten siniri gecince tatliligi, sirinligi ile unutturuyor bana herseyi.

Kucuk oglum buyumus de iki yas sendromuna da girmis, aman da aman :)

3 yorum:

  1. Cok ozendim blogu okurken. Keske ben de kizimla sizin kadar ilgilenebilseydim. Ben de calisan bir anneyim ve kizima da bakici bakiyor.Ustelik Ankara'da kizimizi goturebilecegimiz pek fazla yer de yok.Ithaca'da oldugunuz icin ne kadar sanslisiniz.Blogunuzu cok sevdim.Gece yarisina kadar okudum.Yazilarinizi bekliyorum.Sevgiler.Ela'nin annesi Ozge AKKIZ.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ozge,

    Belli mi olur belki yolunuz Ithaca'ya duser, Ela ile daha cok vakit gecirirsiniz. Tugris de Ela ile kanka olur.

    YanıtlaSil
  3. Bu guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Umarim gunun birinde biz de oyle guzel bir yerde yasama imkani bulabiliriz.Ela ile Tugra'nin kanka olmasini da cok isterim.Hemen hemen ayni yastalar galiba.Sevgiler.

    YanıtlaSil